Maurice Dillisse

Interview met collega Maurice Dillisse

Maurice heeft pas ons team versterkt. Hij denkt snel en blijft rustig. We vragen naar zijn eerste indrukken.

Ruimtelijk en transparant

Maurice komt op de mooiste plekken in Nederland. Hij ziet van dichtbij waarom mensen kiezen voor stalen deuren: “Behoud van ruimtelijk zicht in de kamers is één van de grote voordelen van de slank stalen deuren. Vaak vertellen klanten me dat ze gevallen zijn voor het strakke en slanke profiel waarvan de deuren gemaakt zijn. Ze willen - met hun eigen woorden - ‘geen stalen staldeuren’.”

Uitdagingen op locatie

Het team heeft op locatie soms te maken met grote uitdagingen. Maurice vertelt: “Vooral in historische panden en herenhuizen staan de muren niet meer loodrecht”. Hoe kun je dan toch het mooiste resultaat bereiken? “Soms maken we een houten mal voor een specifieke situatie. De stalen pui sluit dan zo mooi aan op de bestaande situatie, dat het niet opvalt dat de muren scheef staan.”

Passie voor Ambacht

Maurice weet precies waarom hij voor Exclusive Steel werkt: “Het vakmanschap en het ambacht spreekt mij erg aan. Ik ben onderdeel van een leuk en hecht team dat prachtig werk aflevert. En het is fijn om dagelijks een exclusief product in je handen te hebben.” Geen wonder! We produceren niets vooruit; alles wat we hier doen is maatwerk. In het staalatelier proef je gewoon aandacht en ambacht.

Genieten van klantcontact

Klantcontact is één van de dingen waar Maurice van geniet: Een klant, zelf succesvol ondernemer, vroeg me naar mijn opleiding. Toen ik antwoord gaf, zei hij: “Daar heb je niets aan. Je moet 3 jaar psychologie studeren en daarna 3 jaar toneelschool!”

Valkuilen vermijden

Zijn collega’s hebben hem bijgepraat. Maurice weet waar je op moet letten als je stalen deuren wilt: “Houdt bij een verbouwing de juiste volgorde aan. Dan sluit alles netjes aan en dat komt ten goede aan de exclusieve afwerking.” Twijfel je over de juiste procedure? Vraag er dan naar, we denken graag met je mee. Als het bijvoorbeeld mogelijk is om de schilder als laatste te plannen, is dat voordelig voor het eindresultaat.

De foto

Aan het eind van de dag maakt Maurice een foto van de realisatie. Met een voldaan gevoel en trots op het team gaat Maurice naar huis. Morgen wacht weer een ander project. De foto wordt gedeeld op de social media kanalen. Zo kun je Maurice en zijn collega’s op de voet volgen.

Alles wat je nodig hebt

Hoe ziet jouw project eruit? Laten we afspreken. We hebben alles in huis wat je nodig hebt. Je kunt eenvoudig online een afspraak maken.

Naftali Leidelmeijer,
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →