Het aankooptraject van stalen deuren. Hoe gaat dat precies?

Start to Finish

Ben je superenthousiast over slank stalen deuren? Ongetwijfeld wil je nu weten wat je moet doen en hoe het proces verder verloopt. Loop jij ook met de vraag: ‘Hoe gaat het nu verder?’ Dit is hoe we werken.

Laten we afspreken in de showroom

Kwaliteit kun je zien, voelen en horen. Daarom wil je naar Made komen. Luister hoe deuren in het slot vallen; ontdek unieke details die karakter geven en ideeën verrijken. Ontmoet de makers in hun atelier en bekijk hoe zij de slankste stalen profielen ter wereld maken. Onze showroom en ambachtelijk atelier zijn één. De producten spreken voor zichzelf in een omgeving die inspireert. Heb je vragen? Schiet één van onze vakmensen aan. Ze vertellen alles vanuit hun hart.

Van offerte naar opdracht

In de showroom verzamelen we heel gericht de juiste informatie om een offerte op te stellen. Je mag natuurlijk ook gelijk een offerte aanvragen via info@exclusivesteel.nl. Mail ons dan je NAW-gegevens, het montage-adres, je telefoonnummer en een korte omschrijving van wat je graag wilt. Als je foto’s hebt van de situatie of deuren die je mooi vindt, kun je die meesturen. Tekeningen of schetsen kunnen de aanvraag verduidelijken. Wij mailen je dan zo snel mogelijk de offerte. Zijn al jouw vragen beantwoord? Heb je alle mogelijkheden gezien? Dan heb je voldoende informatie verzameld om opdracht te geven. Mail ons de getekende opdracht, hiermee start je de levertijd.

Het ontwerp gevisualiseerd in een mooie sfeertekening

Voor het definitieve ontwerp komt Leo bij je op locatie. Na ontvangst van de opdracht nemen wij contact met je op voor een afspraak. Ter plekke kijken we wat mogelijk is en in overleg met jou maken we een ontwerp dat past bij jouw woning. Dat is een kwestie van verhoudingen. Wil je dat de ruimte breder lijkt? Of juist hoger? Is het een doorzonwoning of een villa? Is het interieur klassiek, modern of landelijk? Wat vindt jij zelf mooi? Het zijn allemaal aspecten die meespelen bij het uiteindelijke ontwerp. Leo maakt een foto van de situatie, meet de deuren in en bespreekt de laatste details. Nu we duidelijk in beeld hebben wat het moet worden, maakt een kunstenaar pentekeningen als artist-impressions. Na jouw goedkeuring is deze definitief.

De ‘mannen van staal’ gaan aan de slag voor jou

Nadat alles is ingemeten, tot in detail is uitgedacht en doorgesproken met onze vakmensen, gaan zij in de werkplaats aan de slag. Slijpen, lassen, boren, verouderen, schuren en polijsten: elk item wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd. We produceren niets vooruit; alles wat we hier doen is maatwerk. De ‘mannen van staal’ hebben passie voor hun vak. In elke fase proef je aandacht en ambacht. We betrekken je graag bij jouw project. Je mag een kijkje nemen in de werkplaats als we bezig zijn. Als jij ziet dat jouw ramen of deuren met liefde en aandacht worden gemaakt, geeft je dat extra veel vertrouwen.

Jarenlang genieten

Jarenlang genieten van uw stalen deuren

Onze vakmannen monteren de deuren bij je thuis. Eerst wordt al het staalwerk geïnstalleerd. Daarna wordt het glas ter plekke geplaatst. Dit levert voor de lange termijn het beste resultaat op. Nu hoef je nog maar één ding te doen: jarenlang genieten!

Naftali Leidelmeijer
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →