Afbeelding: Jansen klanten-event in Depot Boijmans Van Beuningen

Jansen klanten-event in Depot Boijmans Van Beuningen

Het Depot is als een oogverblindend kopje op het Museumpark in Rotterdam gezet. De staalconstructie van dit bijna 40 meter hoge ‘kopje’ weegt 320.000 kg. De ronde gevel bestaat uit 1664 gebogen spiegels gemonteerd op profielen van Jansen. De perfecte plek om een inspirerende klanten-evenement te houden.

Jansen profielen

Het hele assortiment van geïsoleerde stalen Jansen systemen staat tot onze beschikking. Dit is een ongelofelijk breed gamma van letterlijk honderden geïsoleerde staalprofielen. Afhankelijk van wat we precies gaan maken, de exacte afmetingen en de techniek die we erin moeten verwerken, kiezen we de slankst mogelijke oplossing. Voor deze strategische keuze is een gedegen vakkennis nodig van zowel het eindproduct als alle onderdelen die erin verwerkt worden. In onze blog gaan we hier regelmatig op in. Lees bijvoorbeeld het item Welke profielen gebruiken we? Mooi om te zien dat Jansen naast technische ook digitale innovatie presenteert; zo komt er binnenkort een virtuele showroom beschikbaar waarmee we het eindresultaat van onze profielkeuzes kunnen laten zien.

Depot Boijmans Van Beuningen

Het Depot is in eerste instantie gebouwd om de bijzondere verzameling kunstwerken te bewaren. Maar door de unieke presentatie ontstaat de discussie of het een museum is of niet. Ga zelf maar eens kijken, dan kun je hierover meepraten. Over zo’n 170 jaar zijn er ongeveer 153.000 kunstwerken verzameld en hier op verschillende manieren opgeslagen: bijvoorbeeld op grootte, materiaal en soms zelfs op tijd of plaats. Je kunt ook zien wat er allemaal moet gebeuren om zo'n enorme verzameling mooi te houden.

Connectie met kunst

Jouw liefde voor vakmanschap heeft waarschijnlijk connectie met kunst. Persoonlijk heb ik erg genoten van het moment dat ik voor het ‘Portrait D’Armand Roulin’ stond van Vincent van Gogh. Maar ook van de lezing van architectenbureau MVRDV. Depot Boijmans Van Beuningen is door hen ontworpen. Het verhaal achter het ontwerp is erg interessant.

jansen klantevent

Oneindig veel mogelijkheden

Exclusive Steel wil vandaag het verschil maken maar ook morgen. Wij willen jou inspireren maar halen zelf ook onze inspiratie ergens vandaan. We willen het team van Jansen BE/NL bedanken voor dit event op deze bijzondere locatie. In ons hoofd borrelt het van de ideeën. Technische vernuftigheid en design gaan hand in hand. Ons doel? Jouw project naar een hoger niveau tillen.

Enthousiast?

Laten we afspreken! Via onze online agenda heb je met enkele klikken een afspraak gemaakt op een tijdstip dat je goed uitkomt. Snel, eenvoudig!

Naftali Leidelmeijer, Exclusive Steel

← Vorige Volgende →