Afbeelding: Liever naakt dan namaak

Liever naakt dan namaak

‘Liever naakt dan namaak’, zei ze. Ik had de gezegde nog nooit gehoord, maar ik voelde precies aan wat ze bedoelde. Nazoekwerk met Google leert me dat de slogan in 1969 bedacht is door reclamemaker Jim Prins (1943-1999) ter promotie van scheerwol. Ik vind het nog steeds actueel als je denkt aan alle nepproducten en look-a-likes in onze wereld van stalen deuren.

Écht staal

Kies voor écht staal! Sommigen bieden alternatieven aan. Deze deuren lijken op stalen deuren maar zijn het niet. Ze worden van aluminium (of zelfs van hout) gemaakt. Deze ‘steel-look’ deuren zijn dus geen echte stalen deuren maar een impressie daarvan. Dit zie je, voel je en hoor je. Bedenk dat je de stalen deur de komende jaren, elke dag in je handen zult hebben.

Uniek maatwerk

De fabricage van staalwerk is een prachtig ambachtelijk proces. In elke fase proef je aandacht en ambacht. Nadat alles is ingemeten, tot in detail is uitgedacht en doorgesproken met onze vakmensen, gaan zij in de werkplaats aan de slag. Slijpen, lassen, boren, verouderen, schuren en polijsten: elk item wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd. We produceren niets vooruit; alles wat we hier doen, is uniek maatwerk. Het eindproduct is altijd fraai, het klopt en maakt de ruimte mooier.

Mannen van staal

Mannen van staal

De mannen van staal zijn gepokt, gemazeld en bevlogen. Stuk voor stuk vakmannen. Hun werkvreugde zie je terug in het eindresultaat. Door continu te experimenteren bij ontwerp en fabricage maken wij de slankste profielen die tegelijkertijd robuuste kwaliteit borgen. Aandacht is ons ambacht.

Luisteren en voelen

Maak een vergelijking tussen het geruisloze zoeven van een taatsdeur, de nostalgische klik van de slotkast met klink en de zachte tik van de magneetsluiting. Hoe voelt een schuifdeur in ‘Barn’-uitvoering (met wielen in het zicht) en wat is het verschil met soft-close? In de showroom kun je de deuren uitgebreid proberen. Je ervaart dan meteen hoeveel de deuren omgevingsgeluiden dempen.

Waarom je echt langs wil komen

Het gaat niet alleen om wat je ziet maar ook het verhaal erachter: hoe het gemaakt is, wie dat doet en met welke materialen. Ontmoet de vakmensen die jouw deuren maken. Je vertrouwen in het oogstrelende eindresultaat bij jou thuis, zal zeker groeien.

Enthousiast?

Laten we afspreken! Via onze online agenda kun je eenvoudig een afspraak maken op een tijdstip dat je goed uitkomt.

Naftali Leidelmeijer
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →