Slanke belijning maakt stalen deuren krachtig

Onder de slanke belijning schuilt de kracht van staal

De fragiele lijnen zetten je even op het verkeerde been. Zodra je een Exclusive Steel deur in handen hebt, voel je de kracht van staal.

Slank, slank, slank!

Optimale daglichtintreding vergroot jouw woongenot. De lichtinval kan vergroot worden door de belijning van het staal zo slank mogelijk te houden. Door continu te experimenteren bij ontwerp en fabricage maken wij de slankste profielen die tegelijkertijd robuuste kwaliteit waarborgen.

Slanke belijning stalen deuren

Zo hoog mogelijk

De slank stalen puien met veel glas hebben een enorme impact op de ruimtebeleving. Hoe meer licht er binnenvalt, des te groter de ruimte oogt. Kies voor de hoogst mogelijke oplossing. Laat de zon maar lekker binnenvallen.

Smalle profielen, grote afmetingen

Wij selecteren voor jouw project de geschiktste profielen om een maximale lichtinval te creëren. Ons team vraagt zich altijd af: ‘Wat is de sterkste en slankste oplossing’? De lasverbindingen geven grote stijfheid aan de elementen. Dit maakt het voor stalen buitenpuien mogelijk om met smalle geïsoleerde profielen relatief grote afmetingen te overbruggen.

Slanke belijning stalen deuren

Aandacht is ons ambacht

Hoe slanker de profielen, des te meer aandacht ze vergen van de ambachtsman. Tijdens het lassen komt er spanning op het slanke staal te staan. De vakmannen zetten de profielen nauwkeurig op hun werktafel vast voordat de verbindingen worden gehecht. Zouden ze dat niet zorgvuldig doen, zou het staal kromtrekken. Wij steken veel tijd in jouw project.

Het staalatelier

Elke keer als ik door de werkplaats loop, krijg ik goede zin. Het staalatelier is lekker licht. Hij zou zo maar rond 1900 gebouwd kunnen zijn, ieder detail klopt. De mannen van staal vinden het heerlijk om op deze fijne plek te werken. Dat zie je aan het eindresultaat. Van leuk werk, komt goed werk!

Wat is er te zien in de showroom?

Onze showroom en werkplaats kun je misschien beter typeren als een industriële tentoonstelling die je verbeelding en creativiteit prikkelt. Wil je van tevoren weten wat je kunt verwachten? Bezoek ons eerst virtueel via deze link. Met enkele klikken sta je midden in de showroom vol met stalen deuren.

Enthousiast?

Laten we afspreken! Ik maak graag tijd voor je vrij. Via onze online agenda kun je gemakkelijk een afspraak maken op een moment dat je goed uitkomt.

Naftali Leidelmeijer
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →