Afbeelding: Loyale klanten geven een boost van energie: interview Henk Haaima

Loyale klanten geven een boost van energie: interview Henk Haaima

Henk is een trouwe klant bij Exclusive Steel met een nieuw plan. We vragen hem naar zijn ervaringen met onze stalen deuren, ons team en zijn zoektocht naar kwaliteit.

Trouwe klanten bij Exclusive Steel

Als er één ding is waar ik trots op ben, is het wel terugkerende klanten. Niets geeft me meer voldoening dan te horen dat onze stalen deuren nog steeds in topconditie zijn en dat er nu een nieuwe bestelling wordt geplaatst. Henk over het nieuwe plan: “Een jaar of 7 geleden kochten we al twee stalen deuren bij Exclusive Steel. Nu wilden we de woonkamer en keuken van elkaar scheiden met een stalen schuifwand en dat graag in dezelfde stijl doen als de deuren die we al hebben.”

Help! Waar moet ik beginnen?

Henk over waar hij tegen aan liep: “Er is veel aanbod op de markt dus lastig om daarin je weg te vinden. De deuren van Exclusive Steel zijn wel anders dan de gemiddelde stalen deuren. Verder is het fijn dat je hulp krijgt bij vlakverdeling en dat er thuis gekeken wordt wat de beste oplossing is.” Ter plekke kijken we wat mogelijk is en in overleg met jou maken we een ontwerp dat past bij jouw woning. Dat is een kwestie van verhoudingen. Wil je dat de ruimte breder lijkt? Of juist hoger? Is het een doorzonwoning of een villa? Is het interieur klassiek, modern of landelijk? Wat vind je zelf mooi? Het zijn allemaal aspecten die meespelen bij het uiteindelijke ontwerp.

Waarom Exclusive Steel?

Henk vertelt wat de doorslag heeft gegeven: “Wat we mooi aan de deuren van Exclusive Steel vinden, is het staal met de klassieke kitvoeg. Dat is echt anders, veel mooier en meer ambachtelijk, dan bij concurrenten. Door de klassieke kitnaad krijg je zachtere lijnen.” Henk benadrukt ook het belang van de showroom: “Wat ook heeft geholpen is de mooie showroom waarbij je de opties kunt zien en keuzes kunt maken voor details als handgrepen.” Onze showroom en staalatelier zijn één. Heb je vragen? Schiet één van onze vakmensen aan. Ze vertellen alles vanuit hun hart.

Hoe sfeertekeningen een belangrijke rol spelen

Hebben we in beeld wat het moet worden, dan maakt een kunstenaar pentekeningen als artist-impressions. Henk over de rol van deze handgetekende impressies: “De sfeertekeningen zijn een leuk onderdeel van het aankoopproces. Ze helpen om een keuze te maken voor vlakverdeling. Het past ook goed bij het product dat maatwerk is.” In elke fase proef je aandacht en ambacht.

schuifpui bij henk haaima

Handgemaakt door een toegewijd team

Over de montage maakte Henk zich geen zorgen: “Deze verliep vooral heel rustig, de monteurs waren heel gefocust. Leuk om stap voor stap te zien hoe de schuifwand werd gemonteerd.” Henk is enthousiast over het eindresultaat: “We zijn heel blij met de schuifwand. Het zorgt voor het scheiden van ruimtes, in ons geval keuken en woonkamer, terwijl het tegelijkertijd ook open blijft. De stijl van de deuren past goed bij ons strakke interieur omdat het sfeer toevoegt.”

Ben jij alleen tevreden met het allermooiste?

Laten we afspreken! Ik maak graag tijd voor je vrij. Via onze online agenda kun je eenvoudig een afspraak maken op een moment dat je goed uitkomt. Eenvoudig en snel!

Naftali Leidelmeijer, Exclusive Steel.

← Vorige Volgende →