messing deuren

Messing heeft de kracht om een interieur te verwarmen

Ben jij constant op zoek naar het allermooiste? Dan kom je hierop uit.

Messing, exclusiever dan staal

Elk product van Exclusive Steel is een eyecatcher, maar de messing pui is een uitschieter. Hou je van stijlvol en exclusief? Dan kunnen onze messing deuren een juweel zijn voor jouw woning. Wij zijn altijd op zoek naar de mooiste oplossing voor jou. Stijlvol design waarmee je woning zich kan onderscheiden. De messing deur is een parel in onze exclusieve productrange.

Voor een zachte en warme sfeer

Het warme messing vangt het licht en fonkelt het jouw woonruimte in met zachte reflecties. De gouden glans van de messing deuren zal door gebruik in verloop van tijd een natuurlijk patina krijgen. Wil je niet wachten op deze bijzondere proces? Dan versnellen we dit voor je door de deuren handmatig te verouderen. Dan kun je meteen genieten van messing deuren met een prachtig gevlamd patina.

Waarom zijn deuren van echt messing zo exclusief?

Messing deuren

De vakman die jouw messing deur maakt, heeft twee keer zoveel tijd nodig ten opzichte van een deur van staal. Hoe komt dat? Een staalprofiel wordt na het verwerken (zagen, lassen, slijpen en schuren) gespoten met verf. Daarmee is de afwerking egaal. Een messingdeur wordt na fabricage niet gespoten. De verwerking mag dus geen ‘littekens’ achterlaten op het oppervlak. Dit kost veel tijd en aandacht. Bovendien is messing sowieso duurder dan staal.

Messing kleuren

messing kleuren

Hecht je niet aan deze bijzonder gevlamde messingpatina? Dan kunnen we jouw deuren van staal maken en afwerken met een messingcoating. Het effect? Een luxe stalen deur in een egale messingkleur. We hebben inmiddels een mooi pallet met mooie messing en brons kleuren waar je uit kunt kiezen. Dat maakt jouw deuren uniek!

Mooie materialen brengen jouw interieur tot leven

Een chef-kok heeft geen respect voor zijn vakbekwaamheden als hij slechte ingrediënten gebruikt. Onze vakmensen werken alleen met de beste materialen. Dat geeft design zijn tijdloze schoonheid. Dat zie je, dat voel je.

kracht van messing

Waarom je echt langs wil komen

Onze showroom kun je misschien beter typeren als een industriële tentoonstelling die je verbeelding en creativiteit prikkelt. De producten spreken voor zichzelf in een omgeving die inspireert. Het loopt naadloos over in het ambachtelijk staalatelier. Heb je vragen? Schiet één van onze ‘mannen van staal’ aan. Ze vertellen alles vanuit hun hart.

Enthousiast?

Laten we afspreken! Via onze online agenda heb je met enkele klikken een afspraak gemaakt op een tijdstip dat je goed uitkomt. Snel, eenvoudig!

Naftali Leidelmeijer,
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →