Afbeelding: Op de tekentafel: De nieuwe showroom

Op de tekentafel: De nieuwe showroom

De showroom van Exclusive Steel ondergaat een complete make-over! Met een nieuw dak en een
nieuwe vloer zal de showroom de frisse en moderne uitstraling krijgen die perfect past bij onze
exclusieve stalen producten.

Investeren in jouw beleving

Het leggen van een nieuwe vloer heeft één groot voordeel: alles moet eruit! Een unieke kans om ruim 500 m2 opnieuw in te richten met de huidige smaak, kennis en trends. De nieuwe showroom zal de mogelijkheid bieden om de nieuwste producten en technologieën te presenteren in een aantrekkelijke en professionele omgeving.

Ontwerpoverwegingen

In ons ontwerp kijken we zorgvuldig naar de functionele indeling. We zorgen ervoor dat de showroom zo ruim mogelijk wordt ingericht, zodat jij de bewegingsvrijheid krijgt om gemakkelijk de verschillende stalen deuren te bekijken, proberen en vergelijken. Ook de verlichting heeft onze speciale aandacht. Met voldoende en passende verlichting komen de stalen deuren goed tot hun recht en krijg je een goed beeld van de verschillende mogelijkheden. Ons ontwerp voorziet in verschillende settingen en interieurs waarmee we voor een aantrekkelijke presentatie van de stalen deuren en kozijnen zorgen. De afstemming van de kleuren en materialen worden helemaal van nu.

showroom exclusive steel

Update verbouwing

In de afgelopen weken is het dak vernieuwd, de oude vloer verwijderd en isolatiemateriaal op de bodem aangebracht. Op dit moment worden de leidingen van de vloerverwarming op het isolatiemateriaal aangebracht. Dit alles naar de huidige maatstaven wat betreft duurzaamheid en energieverbruik.

Wat is er nu te zien in de showroom?

Op dit moment loop je door het staalatelier naar de tweede showroom. Het staalatelier, de tweede showroom en de tuinkamer bevatten voldoende inspiratie en ideeën om jouw project vorm te geven. Je loopt rond in onze ‘open keuken’ en ontmoet de vakmannen die jouw deuren maken. Zo krijg je meer vertrouwen in het eindresultaat. Je waardering groeit voor het vakmanschap dat waarde toevoegt.

Reactie van klanten op de werkzaamheden

Het is altijd geruststellend om te horen dat onze klanten begrip tonen voor de werkzaamheden die nu aan onze eerste showroom worden uitgevoerd. Vaak delen ze hun eigen verhalen over lopende verbouwingen thuis en hoe hectisch en stressvol dit kan zijn. Het is fijn om te weten dat we niet alleen staan in dit proces en dat we samen met onze klanten kunnen uitkijken naar het eindresultaat. Het is een gedeelde ervaring die de band tussen ons en onze klanten versterkt.

Laten we afspreken!

Hoe druk we ook bezig zijn aan onze showroom, jouw project mag geen vertraging oplopen. Ik maak graag tijd voor je vrij. Via onze online-agenda kun je eenvoudig een afspraak maken op een moment dat je goed past.

Naftali Leidelmeijer, Exclusive Steel B.V.

← Vorige Volgende →