Afbeelding: Stalen Tuindeuren

Stalen Tuindeuren

Ligt jouw hart bij de tuin? Breng je er veel tijd door? Loop je graag in en om het huis? Prachtige openslaande stalen tuindeuren betrekken de buitenruimte nog meer bij je woning en zorgen bovendien voor een unieke, prachtige lichtinval.

Indian Summer

September trakteert ons op een paar prachtige zonnige dagen. Met warme rode kleurtinten tekent de zon lange schaduwen op de grond. De opleving van de zomer gaat gepaard met aangename temperaturen van 20 - 25 graden. In deze nazomerse perioden wil je nog zoveel mogelijk buiten naar binnen halen.

De tuin als woonruimte

De slank stalen profielen van de tuindeuren zorgen voor een naadloze overgang van de woonkamer naar het terras. Met buitenkussens die matchen met je interieur trek je de sfeer van je woning door in de tuin. De felle kleuren van bloeiende planten vloeien vrolijk naar binnen. Het groen buiten geeft rust binnen. De tuin is woonruimte geworden.

Heb je een kleine stadstuin?

Dan is de behoefte om de stadstuin bij je leefruimte te betrekken, des te groter. Zorg voor een ‘open’ vakverdeling bij de tuindeuren. Vermijd lijnen op borst- en/of buikhoogte, deze sluiten namelijk optisch gezien af. Daarmee schep je onnodig een gevoel van afstand met de buitenruimte. Bovendien zullen de roedes in je blikveld komen als je in een sofa zit, dat zou ik jammer vinden.

Kijk je kilometers ver over de weilanden?

Zorg dan dat je uitzicht onbelemmerd blijft. Ook hier zal de keuze van de vakverdeling in de stalen tuindeuren beeldbepalend zijn. Ook nu zou ik gaan voor een ‘open’ vakverdeling, zonder roedes op ooghoogte. Test voor jezelf de verschillende (eet)stoelen en kijk naar buiten. Blijft het uitzicht mooi? Dan is het goed. Twijfel je? Dan kijken we er samen naar.

Comfort & Design

Met de huidige techniek en vakkennis is het mogelijk de stalen (schuif-vouw)deuren in buitensituaties toe te passen. De stalen tuindeuren worden gemaakt van geïsoleerde staalprofielen. De koudebrugonderbreking hierin zorgen ervoor dat er geen warmte verloren gaat en de ruiten niet beslaan. De geïsoleerde profielen zijn geschikt voor het toepassen van veiligheidsbeslag en een meerpuntssluiting. Met het geïsoleerde (dubbel of triple) veiligheidsglas is zowel het comfort als de veiligheid op alle punten gegarandeerd. Zo hoef je niet te kiezen tussen comfort en design!

Jarenlang beschermd tegen weer en wind

We beschermen de stalen tuindeuren tegen alle weersinvloeden door ze te verzinken en daarna te poedercoaten. Dit kan in elke RAL-kleur. Na deze behandeling kun je jarenlang onbezorgd genieten van je stalen buitendeuren.

Je kunt zo ontzettend veel met staal!

De stalen tuindeuren worden voor je woning op maat gemaakt. Hierbij heb je vele keuzemogelijkheden, zoals de vorm, kleur, vlakverdeling en meer. Dat heeft veel voordelen: elke deur is uniek en wordt speciaal naar je smaak en in harmonie met de woonomgeving ontworpen. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze. Enthousiast? Laten we afspreken, ik maak graag tijd voor je vrij.

Naftali Leidelmeijer, Exclusive Steel

← Vorige Volgende →