Afbeelding: Taatsdeur als Design-voordeur

Taatsdeur als Design-voordeur

Je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Wat zegt jouw voordeur over jou en je woning?

Oog voor design

De taatsdeur wijkt af van een standaard voordeur. Een gewone deur heeft aan de zijkant gemonteerde scharnieren. Een taatsdeur, ook wel pivoterende deur genoemd (Engels pivot doors), is anders. Het taatsscharnier rust op de grond en de deur draait om een onzichtbare verticale as. Het openen van een taatsdeur ziet er geweldig uit. Dit zorgt voor heel wat ontwerpmogelijkheden. Gebaseerd op de principes van moderne architectuur, benadrukt een taatsdeur strakke lijnen en eenvoudige vormen.

Denk groot

Wat zijn de maximale afmetingen van de taatsdeur? De taatsscharnieren van FritsJurgens kunnen taatsdeuren tot 500 kg dragen. De afmetingen zijn dus ongelimiteerd tot een maximum van dat gewicht. Durf groot te denken. We kunnen deuren met spectaculaire afmetingen maken en daarmee verbluffende visuele effecten bereiken. Wat denk je van een deur van 4 meter hoog en 2 meter breed? Voel ‘the desire to create something exceptional’.

Speed Control & Soft Close

Een soepele bediening is niet afhankelijk van hoe sterk je bent. Innovatie van FritsJurgens taatssystemen richt zich op bedieningscomfort. Zowel de openings- als de sluitingsdemping is instelbaar, zodat jouw taatsdeur nooit te hard of te zacht open of dicht gaat. Speed Control zorgt ervoor dat de deur niet botst tegen het kozijn. De deur sluit altijd in een enkele, vloeiende beweging.

Weersbestendig

Taatsdeuren in exterieursituaties hebben een kozijn en openen naar één zijde. Ze worden weersbestendig gemaakt door valdorpels die speciaal voor taatsende deuren zijn ontworpen. Wind en waterdicht. Buitendeuren worden zorgvuldig beschermd tegen weersinvloeden door ze te poeder coaten. Dit kan in elke RAL kleur, alles is mogelijk. Na deze behandeling kun je jarenlang onbezorgd genieten van je stalen buitendeuren.

Waarom je echt langs wil komen

Het eindresultaat is niet alleen wat je ziet, maar ook het verhaal erachter: hoe het gemaakt is, wie dat doet en met welke materialen. In een restaurant zorgt de open keuken ervoor dat je kunt zien welke chef-kok jouw gerecht maakt, hoe hij dat doet en welke ingrediënten hij gebruikt. Dat principe hebben we doorgevoerd: vanuit onze showroom kun je in het staalatelier kijken en zelfs rondlopen in onze ‘open keuken’. Als je de vakmensen die jouw deuren maken hebt ontmoet, krijg je meer vertrouwen in het eindresultaat. Je waardering groeit voor het vakmanschap dat waarde toevoegt.

Enthousiast?

Laten we afspreken! Ik maak graag tijd voor je vrij. Je kunt via de site eenvoudig een afspraak maken op een tijdstip dat je goed uitkomt.

Naftali Leidelmeijer,
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →