grote taatsdeuren van staal

Taatsdeuren van formaat

Taatsdeuren staan erom bekend dat ze immense afmetingen kunnen hebben. Het ingenieuze taatsscharnier kan belast worden met een gewicht van 500 kg. We hebben hiermee een imposante entree gemaakt bij de ingang van onze showroom. Dat zouden we voor jou ook graag doen.

Modern design

Het openen van een taatsdeur ziet er geweldig uit. Een taatsdeur wijkt namelijk af van een standaarddeur. Een gewone deur heeft aan de zijkant gemonteerde scharnieren. Een taatsdeur, ook wel pivoterende deur genoemd, is anders. Het taatsscharnier rust op de grond en de deur draait om een onzichtbare verticale as. Dit zorgt voor heel wat ontwerpmogelijkheden. Gebaseerd op de principes van moderne architectuur, benadrukt een taatsdeur strakke lijnen en eenvoudige vormen.

Enorme afmetingen mogelijk

De afmetingen zijn ongelimiteerd tot een maximum van 500 kilo per deur. We maken deuren met spectaculaire afmetingen en bereiken daarmee verbluffende visuele effecten. Neem bijvoorbeeld onze nieuwe entree. Deze heeft twee taatsdeuren van bijna 2 meter breed en ruim 3,25 meter hoog. Dat is even binnenkomen!

Optimaal bedieningsgemak

De soepele bediening is niet afhankelijk van hoe sterk je bent. Innovatie van taatssystemen richt zich op bedieningscomfort. Zowel de openings- als de sluitingsdemping is instelbaar, zodat jouw taatsdeur nooit te hard of te zacht open of dicht gaat. De deur sluit altijd in een vloeiende beweging.

Veelgestelde vragen over taatsdeuren

  • Hoe breed kan een taatsdeur zijn? In onze showroom kun je een taatsdeur proberen van 1900 mm breed. Je zult verbaast zijn hoe soepel deze te bedienen is.
  • Hoe hoog kan een taatsdeur zijn? De dubbele taatsdeuren bij de entree van onze showroom zijn 3250 mm hoog. Toch kun je ze met 1 vinger openen.
  • Kan een taatsdeur op slot? Dit is meer een bijzondere dan een veelgestelde vraag. Hoewel het niet vaak voorkomt, kan het wel. Bij een taatsdeur wordt alle techniek in de onderbalk verwerkt. Daar is voldoende ruimte om een slot in te bouwen. Een andere mogelijkheid is om het slot niet in de taatsdeur maar in het kozijn te plaatsen.

Taatsdeuren proberen in de showroom

Kom luisteren en voelen hoe de verschillende deuren sluiten. Geniet van het geruisloze zoeven van taatsdeuren in verschillende formaten. In de showroom kun je de deuren uitgebreid proberen. Je mag dan ook een kijkje nemen in het Staalatelier. Dan kun je zien wie de deuren voor jou maakt en hoe ze dat doen. Als je de vakmensen persoonlijk ontmoet, krijg je meer vertrouwen in het eindresultaat. Je waardering voor het vakmanschap zal ongetwijfeld groeien.

Enthousiast?

Laten we afspreken! Via onze online agenda heb je met enkele klikken een afspraak gemaakt op een tijdstip dat je goed uitkomt. Snel, eenvoudig!

Naftali Leidelmeijer
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →