pentekening

De charme van de pentekening

Mijn broer laat me op zijn laptop een technische 3D tekening zien. Je kunt het project alle kanten opdraaien en inzoomen op elk detail. Hij vertelt me dat ze ook in 4D gemaakt worden. Hierin wordt ook het tijdselement opgenomen: wanneer wat af is. Ik ben oprecht onder de indruk. Als ik de volgende morgen op kantoor kom, liggen er een aantal sfeertekeningen van onze stalen deuren klaar. Dit is het andere uiterste in de wereld van visualiseren. Toch raakt de charme van de handgetekende pentekening me.

Hoe ziet het eruit?

Je hebt alle deuren in de showroom geprobeerd, we hebben samen alle mogelijkheden besproken en je weet wat je wilt. De volgende vraag is: ‘Hoe ziet het eruit?’ Bij jou ter plekke kijken we wat de mooiste oplossing is. Op locatie kunnen we de sfeer van je huis proeven. Met die informatie maken we een ontwerp dat past bij jou en je woning. Alles binnen de context van jouw smaak.

Wist je dat onze sfeerimpressies handgetekend zijn?

Handgetekende sfeerimpressies van onze stalen deuren

Hebben we in beeld wat het moet worden, dan maakt een kunstenaar een pentekening als artist-impression. In elke fase proef je aandacht en ambacht. Niet alleen de fabricage van staalwerk is dus een ambachtelijk proces. Ook het ontwerpproces ervoor wordt met dezelfde vakmanschap doorlopen. De handgetekende sfeertekeningen zijn met passie en ambacht vervaardigd. Ze maken het juiste gevoel los. Volg ons via de verschillende social mediakanalen. Regelmatig laten we zien wat er op de ontwerptafel ligt.

Een mooi resultaat is nooit toeval

Is een drie-vaks-glasverdeling mooier dan één in vier vlakken? Of moeten we juist een hele andere vakverdeling kiezen, bijvoorbeeld met ronde vormen? Moeten de stalen deuren tot aan het plafond lopen of juist niet. Deze vraagstukken worden opgelost met onze sfeerimpressies. Leg de verschillende versies naast elkaar en je ziet het meteen!

Details maken het verschil

Details maken het verschil

Heb jij oog voor detail? Als alles klopt, dan zie je dat. Nog belangrijker; dan voel je dat. We leggen de lat hoog. Onze oplossingen zijn tijdloos, eyecatchers waar je nooit op raakt uitgekeken. Daarvoor gaan we iedere dag weer tot het uiterste met een hecht ambachtelijk team dat altijd weer wil vernieuwen.

Waarom je echt langs wil komen

Het eindresultaat is niet alleen wat je ziet maar ook het verhaal erachter: hoe het gemaakt is, wie dat doet en met welke materialen. Ontmoet de mensen die aan jouw project werken. Je waardering voor hun vakmanschap zal groeien.

Enthousiast?

Laten we afspreken! Via onze online agenda heb je met enkele klikken een afspraak gemaakt op een tijdstip dat je goed uitkomt. Snel, eenvoudig!

Naftali Leidelmeijer
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →