Afbeelding: The Art of Living Event

The Art of Living Event

Sinds 2000 is magazine ‘The Art of Living’ bezig met het bundelen van exclusieve inspiratie uit de woonbranche in het hogere segment. Van 26 t/m 29 maart 2020 organiseren ze een luxe woonbeurs in het Autotron te ’s-Hertogenbosch. De beurs presenteert actuele trends op het gebied van bouwen & architectuur, interieur, tuinen en lifestyle. Enthousiaste sprekers brengen deze thema’s tot leven in masterclasses vol vernieuwende inzichten. Het gevarieerde aanbod van inspiratietuinen, vakspecialisten, door bekende topdesigners ingerichte stijlkamers, masterclasses én een kunstgalerij maakt van dit event een belevenis!

Exclusive Steel

Op stand C3, naast de Winterlounge, laten we onze nieuwste stalen taatsdeuren zien in een warme brons-kleur. Deze kleur hebben we in onze eigen spuiterij gemengd. Het is een mooie optie voor iemand die iets anders wil dan het traditionele antraciet/zwarte Brooklyn Black. De taatsdeuren zijn uitgevoerd in een superslank profiel waarmee we opnieuw bewijzen dat we de slankste stalen deuren van Nederland maken.

Programma event

Gedurende de high-end woonbeurs staat het opdoen van inspiratie centraal, voor zowel particulier als professional! De editie van 2020 zal op donderdagavond 26 maart van start gaan met een spectaculaire openingsavond. Samen met de exposanten en genodigden proost het team van The Art of Living op een bijzonder evenement én het 20-jarige jubileum van het magazine.

Op vrijdag 27 maart is zowel de particulier als de professional van harte welkom om het evenement te bezoeken. Op deze dag krijg je als (tuin)architect, interieurontwerper, villabouwer of projectontwikkelaar de mogelijkheid om andere vakspecialisten te ontmoeten.

Zaterdag 28 en zondag 29 maart presenteren de exposanten een uiteenlopend aanbod aan informatie en inspiratie. Nieuw dit jaar zijn de stijlkamers. Bekende topdesigners zullen tien ingerichte kamers presenteren met exclusieve elementen. Ook de inspiratietuinen en de kunstgalerij zijn dit jaar groter dan ooit!

Gedurende het evenement wordt er ook in het bijzonder aandacht besteedt aan een goed doel; Doll’s House. Een aantal bekende architecten hebben 20 unieke poppenhuizen ontworpen voor kinderen met een stofwisselingsziekte. Zaterdagmiddag om 16.00 uur zal er een veiling plaatsvinden waar de poppenhuizen beschikbaar worden gesteld. Alle opbrengsten van de veiling worden gedoneerd aan het goede doel. De poppenhuizen zijn alle dagen te bezichtigen tijdens de openingsuren van het event. 

Voor alle woon- en lifestyleliefhebbers biedt het event een uitgelezen kans om de wereld van The Art of Living Magazine live te ervaren. Exclusive Steel heeft nog enkele toegangskaarten beschikbaar. Wil je komen? Mail ons dan: info@exclusivesteel.nl. We zien je daar!

Naftali Leidelmeijer

← Vorige Volgende →