360 graden-video van de showroom

Virtueel: met één klik midden in de showroom!

Hij wil graag de showroom bezoeken maar moet uit Assen komen, een rit van ruim 2,5 uur. Ik hoor Leo zeggen: “Kom gewoon! Als je daarna zegt dat het voor niets was, betaal ik je kilometers”. Eenmaal hier zegt de man: “Dat kon je makkelijk zeggen, het is prachtig!”
Vraag jij je ook af of het loont om naar de showroom te komen? Neem een voorproefje via de virtuele tour! Dat zal zeker je ‘eetlust’ opwekken.

360° virtuele tour: the making of

Ernst Siegel van Go-360 stuurt Brian – een Google trusted fotograaf - voor de opnamen. Samen hebben we een aantal strategische punten bepaald vanwaar we fotograferen. Met de standpunten buiten willen we je een goed beeld te geven van de mooie buitengevels in ‘Waterstaatstijl’. Het is prachtig weer, de zon schittert in het glas van de stalen buitendeuren en kozijnen. De lichtstraat in het dak van de entree kun je bewonderen als je voor de entree naar boven kijkt. Daarna kun je rondlopen in de showroom en het staalatelier. Grappig weetje: tijdens de opnamen duiken Brian en ik weg om geen mysterieuze schaduwen of spiegelbeelden achter te laten.

Ben jij een virtuele bezoeker?

Het resultaat mag er zijn. Loop eens virtueel door de showroom en zoom in op de deuren die je mooi vindt. Bij de schuifvouwwand, de stalen buitendeuren en de taatsdeuren hebben we digitale hotspots geplaatst. Als je hierop klikt krijg je meer informatie over dit product. Probeer maar eens! Loop verder naar het staalatelier en kijk op je gemak rond. Hier worden jouw deuren gemaakt.

Binnen enkele seconden in het staalatelier

De Youtube versie is geschikt voor de VR-bril. Pas wel op waar je loopt! Denk aan Johnny English (Strikes Again). Kijk ook regelmatig naar boven. In het staalatelier zie je dan de mooie stalen spanten. In de spreekkamer (bij het paradijsvogel-behang) is boven je hoofd de stalen lichtstraat goed te zien.

Nu nog luisteren en voelen

Natuurlijk wil je even voelen en luisteren hoe de verschillende deuren sluiten. Dat kan alleen als je écht bij ons in de showroom bent. Maak een vergelijking tussen het geruisloze zoeven van een taatsdeur, de nostalgische klik van de slotkast met klink en de zachte tik van de magneetsluiting. Dit maakt een groot verschil in het dagelijkse gebruik. Hoe voelt een schuifdeur in ‘Barn’-uitvoering (met wielen in het zicht) en wat is het verschil met soft-close? In de showroom kun je de deuren uitgebreid proberen. Je ervaart dan meteen hoeveel de deuren het omgevingsgeluid dempen. Dat kan (nog) niet digitaal.

Waarom je echt langs wil komen

Het eindresultaat is niet alleen wat je ziet maar ook het verhaal erachter: hoe het gemaakt is, wie dat doet en met welke materialen. In een restaurant zorgt de open keuken ervoor dat je kunt zien welke chef-kok jouw gerecht maakt, hoe hij dat doet en welke ingrediënten hij gebruikt. Dat principe hebben we doorgevoerd: vanuit onze showroom kun je in het staalatelier kijken en zelfs rondlopen in onze ‘open keuken’. Als je de vakmensen die jouw deuren maken hebt ontmoet, krijg je meer vertrouwen in het eindresultaat. Je waardering groeit voor het vakmanschap dat waarde toevoegt. Enthousiast? Laten we afspreken! Ik maak graag tijd voor je vrij.

Naftali Leidelmeijer,
Exclusive Steel.

← Vorige Volgende →