Tuinkamer met openslaande deuren en stalen kozijnen

“We leven vooral in de tuinkamer”

Dimitri en Vicky namen het huis van hun (schoon)ouders over. De overkapping aan de achterkant moest op dat moment echt vervangen worden. Vicky vertelt: ‘We hebben voor een eikenhouten overkapping gekozen. We hebben het zo laten maken dat we deze later dicht zouden kunnen maken en er een grote tuinkamer zou ontstaan, met veel openslaande deuren. De combinatie eikenhout met staal had daarbij heel erg onze voorkeur omdat het dan gelijk een sfeervol geheel zou worden’.

Nieuwe buitenschil van je huis

Dimitri vertelt over de zoektocht naar een goede leverancier: ‘Kwalitatief goede aanbieders van stalen buitenkozijnen op maat zijn er niet veel. Het wordt de nieuwe buitenschil van je huis, daarom was het voor ons belangrijk dat het kwalitatief en qua isolatiewaarde allemaal top in orde zou zijn. Exclusive Steel was de enige juiste partij voor ons.

Waarom Exclusive Steel?

Vicky: ‘Voor het complete plaatje; het voortraject, de keuzes die we konden maken in afwerking en in type glas, de ranke slanke profielen, het vertrouwen dat we kregen tijdens de hele ontwerpfase, het klopte bij Exclusive Steel’. Dimitri en Vicky over hun reactie toen de sfeertekeningen binnenkwamen: ‘WAUW! Ja dat is wat we willen’.

De montage

Terugblikkend op die leuke tijd: ‘De dagen van montage waren een feestje. Fijne mensen die met veel passie hun vak uitoefenen. Ze zijn heel wat dagen over de vloer geweest en tijdens de montage kwamen we erachter dat het toch wel fijn zou zijn als we de openslaande deuren ook vast konden zetten. Dezelfde week werden er nog handgemaakte haken op maat geleverd. Zo fijn!’

Buiten binnen halen

De hele familie geniet al jarenlang van de tuinkamer. Vicky: ‘Eigenlijk kan de rest van het huis afgebroken worden.... Bij wijze van spreken. We leven nu vooral in de ruimte die we hier extra gecreëerd hebben. 's Zomers is binnen buiten en in de winter is buiten binnen. Nee, dit is oprecht één van de beste investeringen die we in ons huis hebben gedaan’.

Openslaande deuren

Meer licht in huis

Wil jij net als Dimitri en Vicky een mooie tuinkamer? Ben je op zoek naar een sfeervol geheel van eikenhout en staal? Wil je weten hoe je meer licht naar binnen haalt? We kunnen op een stijlvolle manier eikenhouten overkappingen afsluiten met stalen deuren en wanden. Zo zit je altijd lekker uit de wind en in de zon in een gezellige tuinkamer. Laten we afspreken!

Naftali Leidelmeijer,
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →