Stalen pui in Overveen aflevering Weer Verliefd op je Eigen Huis van vtwonen.

Overveen

Een verrassende make‑over

De stylisten van het tv-programma VTWonen: weer verliefd op je huis zijn een groot fan van industriële tussendeuren in hun makeovers. Je maakt er een statement mee. Ambachtelijk handwerk, onverwoestbaar, tijdloos; ze karakteriseren tussendeuren van staal. Vooral omdat ze zoveel sfeer brengen.

Ontwerpschets voor stalen pui in Overveen aflevering Weer Verliefd op je Eigen Huis van vtwonen.

Een wand van staal en glas zorgt voor allure en stoere stevigheid in de ruimte. Daarmee is het de perfecte aanwinst voor een grote ruimte die je op een luchtige manier intiemer wilt maken door 'm op te delen. In deze make-over scheiden de stalen deuren de zit- en de eethoek. Het ontwerp beoogt symmetrie en met de rechthoeken wordt de breedte geaccentueerd. Dat is nodig omdat de woonkamer te lang en te smal was, als een pijpenla(de).

Stoer statement

Met staal geef je een nieuwbouwhuis karakter, een oud pand een eigentijdse boost. Stalen binnendeuren doen wonderen voor elk type huis. Het is een mooie én slimme oplossing voor een verrassende makeover.

Combineer het stoere staal en glas met robuust hout; industrieel en warm tegelijk!

Hoe ziet jouw project eruit?

We zijn benieuwd en maken graag tijd voor je. Kom langs in Made. Omdat we rekening houden met jouw veiligheid, werken we op dit moment alleen op afspraak.

Maak een afspraak
Bel me terug