BAU beurs in Munchen

BAU München - World's Leading Trade Fair for Architecture

Deze week, 17 t/m 22 april is de ‘BAU’ in München, een belangrijke vakbeurs voor architectuur. Leo en Olivier hebben de beurs twee dagen bezocht, veertien kilometer gelopen en twintig kilo papier aan informatie mee teruggenomen.

Waarom BAU bezoeken?

Wij inspireren jou, maar waar halen wij onze inspiratie vandaan? BAU presenteert de toekomst van bouwen. Hiermee kunnen we de nieuwste ideeën, technologieën en materialen in de praktijk ervaren. Alle toonaangevende fabrikanten in de branche zijn vertegenwoordigd op BAU, dus het is de perfecte plek om nieuwe ideeën op te doen.

Van dichtbij bekijken

Details zijn moeilijk te zien op foto’s of video’s, toch zijn ze heel bepalend voor het eindresultaat. Pas in het écht en met goed licht erop, zie je welke verschillende sferen de diverse details dragen. Sommige versterken de sfeer die we voor jou willen bereiken, bij andere blijven we graag weg. Dit kun je niet aan het toeval overlaten. Op een beurs kun je jezelf volzuigen met technische informatie en esthetische indrukken. Leo en Olivier hebben aan talloze deuren gevoeld en geluisterd hoe ze sluiten.

Wat hebben we geleerd?

Leo vertelt: “Stalen deuren kunnen enorme afmetingen hebben. We hebben op de BAU beurs deuren gezien van vijf of zes meter hoog. Ik ben dan benieuwd naar alle details. We hebben op onze knieën gezeten om de onderkant van deze deuren te bekijken.”

Olivier vult aan: “Je moet oppassen dat je niet alleen de grote paden bewandelt of je laat verleiden lang op een grote stand te blijven staan. Ik zag bijzondere onderdelen en elementen op kleinere stands op de zijpaden”.

Olivier Klink op BAU beurs in Munchen

Trend alert

Exclusive Steel wil vandaag het verschil maken, maar ook morgen. Wij vernieuwen onze showroom van 1200m2 voortdurend om jou te blijven verrassen. Binnen de architectuur neemt de belangstelling voor stalen deuren met enorme afmetingen toe. Wij visualiseren die trend door enkele hele grote stalen deuren in onze showroom te presenteren. Deze hoge stalen deuren dragen een enorme WOW-factor met zich mee. Ons doel? Jouw woning naar een majestueus niveau tillen.

Alles wat je nodig hebt

Waarschijnlijk lukt het je niet om alle beurzen af te lopen en alle trends en innovaties in de gaten te houden. Maar dat is ook niet nodig! Wij zetten al onze technische kennis en creatieve vaardigheden in om jou te begeleiden. Gedreven door onze passie voor buitengewoon design en onze neus voor innovatie komen we samen tot een oogstrelend eindresultaat.

Enthousiast?

Laten we afspreken! Via onze online agenda heb je met enkele klikken een afspraak gemaakt op een tijdstip dat je goed uitkomt. Snel, eenvoudig!

Naftali Leidelmeijer, Exclusive Steel B.V.

← Vorige Volgende →