Afbeelding: Creëer een slaapkamer met een stalen pui

Creëer een slaapkamer met een stalen pui

Staal past overal. Een wand van staal en glas geeft op een chique manier stoere stevigheid aan de ruimte. Daarmee is het de perfecte aanwinst voor een grote ruimte, om die op een luchtige manier in te delen en intiemer te maken. Bijvoorbeeld om een slaapkamer te maken. Mooi door de smalle stijlen. Slim door de combinatie van glas en staal die voor veel lichtinval zorgt.

Schuifdeuren zijn ruimtebesparend

Ben je gefocust op ruimte? Het grote voordeel van schuifdeuren is dat ze de beschikbare ruimte optimaal benutten. Schuivend over een muur of glazen wand blijven ze altijd in het zicht. Persoonlijk vind ik het jammer als mooie stalen deuren weggeschoven worden in een wand. Daarmee haal je ze uit het zicht. We maken de stalen schuifdeuren helemaal volgens jouw wens en creëren daarmee een schitterende toegang tot een stijlvolle – in dit geval - slaapkamer.

Slaapkamer met stalen pui 1
Slaapkamer met stalen pui 2

Gesloten Mondriaan vakverdeling

Roedes op borst- en ooghoogte sluiten optisch af, het weglaten van deze roedes maken de stalen deuren transparanter. De Mondriaan vakverdeling is met zijn verschillende vakken op elke hoogte, bijzonder gesloten. Dit soort effecten kun je in de showroom goed zien. Om een slaapkamer te creëren kun je het beste een afgesloten vakverdeling kiezen.

Privacy met glas

Mondriaan gebruikte voor zijn bekende geometrisch-abstracte werken de kleuren rood, geel en blauw. Voor een stalen binnendeur zijn die kleuren te hard. We willen geen schilderij kopiëren maar het effect van de vakverdeling vertalen. Je kunt de kleurenwaaier van je interieur erbij pakken en kijken welke kleuren glas er mooi bij passen. Niet alle vakken hoeven gekleurd te zijn. Misschien is het mooier als we één of twee kleuren kiezen en voor de rest blank glas nemen. Het moderne en speelse effect in de geometrische vakverdeling kan ook door verschillende soorten glas bereikt worden. Door decoratief of figuurglas af te wisselen met blank glas krijg je een stalen deur met zacht Mondriaan-effect zonder kleuren. Je zou een combinatie kunnen maken van Canalé, Kathedraal, Satijn, Draadglas en blank glas.

Nu nog luisteren en voelen

Natuurlijk wil je even voelen en luisteren hoe de verschillende deuren sluiten. Dat kan als je bij ons in de showroom bent. Hoe voelt een schuifdeur in ‘Barn’-uitvoering (met wielen in het zicht) en wat is het verschil met soft-close? Je kunt bij ons de deuren uitgebreid proberen.

Enthousiast?

Laten we afspreken! Via onze online agenda heb je met enkele klikken een afspraak gemaakt op een tijdstip dat je goed uitkomt. Snel, eenvoudig!

Naftali Leidelmeijer
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →