Een dag op Instagram. Doe inspiratie op voor de stalen deuren van Exclusive Steel in de socials.

Eén dag op Instagram

‘Hoe heb je ons gevonden?’, vraag ik hem. Dat is altijd één van mijn laatste vragen aan een bezoeker van de showroom. Het is belangrijk om te weten welke inspanningen succesvol zijn. ‘Via Instagram, is het antwoord, ‘En ik zit er pas één dag op!’

Zit jij ook in de oriënterende fase? Social media is een leuke manier om je aanschaf van stalen deuren voor te bereiden. Wij posten meerdere keren per week op Instagram, Facebook, Pinterest en LinkedIn.

Volg het proces via social media

Social media is up to date. De posts gaan altijd over werkzaamheden waar we op dit moment mee bezig zijn. We belichten de verschillende stappen in het proces van ontwerp naar fabricage en montage. Vraag jij je ook af: Wie maakt mijn stalen deuren? Wat is het eindresultaat? Waar moet ik beginnen? Hoe gaan jullie te werk? Volg ons dan!

Op de ontwerptafel

Na opdracht komt Leo Rasenberg bij jou op locatie. Alle details van jouw project en specifieke factoren in je woning worden besproken. Met de foto die hij van de situatie maakt, gaat Siebe aan de slag. Zijn handgetekende sfeerbeeld brengt jouw keuzes tot leven. Twijfel je aan een detail? Meerdere sfeertekeningen naast elkaar laten je het effect zien van de opties. Zo wordt snel duidelijk wat de mooiste oplossing is. Regelmatig posten we op social media de verschillende dilemma’s waar we voor staan. Oefen alvast met kiezen. Reageer op deze posts door jouw voorkeur aan te geven.

In het staalatelier

Ben je benieuwd wie jouw stalen deuren maakt en hoe ze dat doen? Wekelijks posten we beelden uit het staalatelier. Je ziet onze vakmannen zagen, slijpen, lassen, schuren en poetsen. Zo krijg je een goed beeld hoeveel werk er in jouw stalen deuren gaat zitten. Het eindresultaat is niet alleen wat je ziet maar ook het verhaal erachter: hoe het gemaakt is, wie dat doet en met welke materialen. Als je onze vakmensen aan het werk ziet, krijg je meer vertrouwen in het eindresultaat. Je waardering voor het vakmanschap groeit.

Proefopstelling gefilmd

De best bekeken berichten zijn korte filmpjes van proefopstellingen. In een video van enkele seconden wordt vastgelegd hoe de stalen deuren openen en sluiten. Je kunt dan goed het verschil zien tussen bijvoorbeeld stalen schuif- en schuifvouwdeuren of stalen barndeuren met wielen in het zicht of soft close rail. De filmpjes zijn een bron van inspiratie. Laatst liep ik met een klant door de werkplaats. Toen hij een proefopstelling met driedelige schuifdeuren zag, zei hij: ‘Vergeet alles wat we besproken hebben, ik wil dit!’ Had hij het filmpje op Instagram maar eerder gezien.

Meereizen met het montageteam

Welke verandering zie en voel je na plaatsing van de stalen deuren? Ons team maakt tijdens de montage foto’s van de vorderingen. De ‘voor’ en ‘na’ foto’s laten zien hoe er meer daglicht binnenvalt, een mooier uitzicht ontstaat en ruimtes beter uitkomen. Het nieuwe woongenot gaat gepaard met een minimaal aan technische aanpassingen.

Volg ons via de socials!

Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn helpen je in de oriënterende fase. Bekijk en reageer op onze posts. Dan kom je goed voorbereid en vol met ideeën naar de showroom. Daar maken we jouw goede ideeën nóg beter. Onze showroom en werkplaats verzekeren je van alle inspiratie die daarvoor nodig is. Laten we afspreken!

Naftali Leidelmeijer,
Exclusive Steel

Ps: Ben je toe aan verandering in huis? Mijn volgende blog gaat over nieuw woongenot!

← Vorige Volgende →