Afbeelding: Een platgeslagen frikandel

Een platgeslagen frikandel

Tijd is geld. Hoe sneller je iets doet hoe goedkoper het is. Andersom is ook waar: als je ergens meer tijd en aandacht aan besteedt, wordt het kostbaarder. Een persoonlijk voorbeeld: nu alle kapsalons weer opengaan, heeft mijn kapster het zo druk dat ik geen afspraak kan maken. Dan maar een andere die wel tijd heeft. Ze was binnen 10 minuten klaar en ik was minder geld kwijt. Maar samen met al mijn krullen lag ook een stuk van mijn identiteit op de grond. Thuisgekomen boek ik snel mijn eigen kapster voor de volgende keer.

Laatst hoor ik Leo het verband uitleggen tussen prijs en kwaliteit: “Als je een drie-gangen menu koopt voor een tientje, krijg je geen biefstuk maar een platgeslagen frikandel”.

Wat kosten stalen deuren?

Onze deuren bestaan voor 70% uit arbeid en 30% uit materiaal. Voor jouw offerte rekenen we dus uit hoeveel tijd we nodig hebben om de deuren te ontwerpen, fabriceren, monteren en af te werken. Dat betekent dat als een deur iets groter of kleiner is, dat niet te merken is in de prijs. Het is evenveel werk. We kiezen dan ook altijd de beste materialen. Dat werkt beter en sneller. Het prijsverschil van de duurdere materialen verdien je daarmee terug.

Meerwaarde

‘Kun je me uitleggen wat de meerwaarde is van de materialen die jullie gebruiken?’, mailt iemand ons. Vanzelfsprekend gebruiken we de beste materialen, maar daar ligt niet het zwaartepunt. Onze focus is gericht op tijd, zorg en aandacht. Juist dit tijdsaspect zorgt ervoor dat de deuren mooi, slank en exclusief zijn. Dat begint al bij jouw ontvangst in de showroom, maar die aandacht houden we vast tijdens het ontwerp, fabricage, montage en afwerking. Dat is de enige goede manier om een maatproduct voor jou te maken.

Waar gaat het mis?

Het is verstandig om prijzen te vergelijken, maar neem je beslissing niet vanuit het Postvak-In. Op elke offerte zal een ander bedrag staan. Ga er op uit om te zien wat je krijgt voor je geld! Bezoek ons bedrijf, de showroom, het staalatelier. Leer de mensen kennen die de deuren voor je gaan maken en kijk hoe ze dat doen.

Mooiste oplossing

Als we er minder tijd in steken, kunnen we het goedkoper aanbieden. Maar dat is niet wat we willen. Tijd, zorg en aandacht zal altijd voor de mooiste oplossing zorgen. Dat zorgt voor werkvreugde en het beste resultaat.

Je kunt je buik ook vol eten aan ‘platgeslagen frikandellen’, maar ik heb liever ‘biefstuk’. Jij ook? Laten we afspreken!

Naftali Leidelmeijer,
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →