Afbeelding: Gatsby Stijl

Gatsby Stijl

De frivole Gatsby-stijl staat voor glitter en glamour uit de periode rond 1920 in Amerika. In deze bewogen jaren wordt Jazzmuziek populair en onderging de mode een grote verandering. Deze luxe sfeer vertalen we op een hedendaagse manier in onze stalen deuren.

Gatsby glas

Gatsby glas

De luxe Gatsby sfeer is mooi gevangen in met goud geweven glas. Gatsby glas schittert in een stalen deur. Je kunt er gewoon doorheen kijken en het straalt nét een beetje meer gevoel uit van warmte en privacy. In ons blogitem over witte stalen deuren introduceerden we deze bijzondere optie. De superfijne structuur in het glas maakt de uitstraling zacht, de uitvoering met grovere mazen oogt wat krachtiger. Het Gatsby glas past niet alleen mooi in witte stalen deuren maar ook in die van verouderd messing.

Messing deuren

De messing deur is een parel in onze exclusieve productrange. Elk product van Exclusive Steel is een eyecatcher, maar de messing pui is een uitschieter. Door een speciaal verouderingsprocedé wordt er handmatig een prachtig gevlamd patina aangebracht. Hou je van stijlvol en exclusief? Wil je op de trend vooruitlopen? Dan kunnen onze messing deuren een juweel zijn in jouw woning.

Gatsby combinatie: zwart staal & messing

Gatsby met zwart staal en messing

In eerdere blogitems hebben we uitgelegd dat we onze stalen deuren zo maken dat ze aan beide zijden even mooi zijn. Dit doen we door het glas in het midden van het profiel te positioneren en dan op te sluiten met twee handgemaakte glasframes. Dit geeft de mogelijkheid om materialen en kleuren te combineren. Wat denk je van een zwart stalen deur met het Steel Ribbon glasframe in messing? Het blanco of Gatsby glas wordt in de zwart stalen deuren geplaatst met een slanke messing belijning. Puur Gatsby!

Wat zijn de valkuilen?

Deze bijzondere items kunnen niet gedachteloos in een woning toegepast worden. Jouw smaak, de specifieke ruimte en eerdere of andere interieurkeuzes zijn factoren waarmee je rekening moet houden. Keuzes in glas of vakverdeling bepalen in grote mate de transparantie van het totaalplaatje. Wij kijken graag met je mee. Samen komen we altijd tot het mooiste resultaat.

Wow-factor als je thuiskomt

Mooie materialen zijn noodzakelijke ingrediënten voor een prachtig eindresultaat. Wat is jouw stijl? Verlang je naar luxe wooncomfort? Wil je je eigen stempel drukken op de woonbeleving in huis? Laten we afspreken! Er zijn oneindig veel mogelijkheden maar we hebben alles in huis wat je nodig hebt.

Naftali Leidelmeijer,
Exclusive Steel B.V.

Ps.: Velen vragen zich af of taatsdeuren samengaan met vloerverwarming. In mijn volgende blog leg ik uit waarom dat geen probleem is.

← Vorige Volgende →