Visie voor de komende 5 jaar - Exclusive Steel

Visie voor de komende 5 jaar

Soms lopen dingen anders dan verwacht. Denk bijvoorbeeld aan de pandemie. Het mooiste is als je daar flexibel op reageert; even terugschakelen en weer gas geven. Dit is alleen mogelijk met een duidelijke focus op de toekomst. Hier is mijn visie voor de komende 5 jaar.

Voorspelling 1: Gevoel van veiligheid in huis wordt belangrijker

Nieuwsberichten laten zien dat een situatie snel uit de hand kan lopen. Tijdens een noodsituatie wil je veilig zijn in je eigen woning. Met een high-security deur kun je gerust zijn. Voor deze superveilige deuren combineren we de techniek van de stalen brand- en inbraakwerende deuren met kogelwerende staalprofielen en beglazing. Een vloeistofdichte drempel erbij en je bent bestand tegen een scala van aanvallen. Wel met behoud van het mooie uiterlijk natuurlijk. Eventueel kunnen we Smartfolie toepassen zodat je de deur met een druk op de knop kunt verduisteren. Achter de ‘High Security’ deur is er voldoende tijd om hulp in te roepen.

Voorspelling 2: Periodes van thuiswerkadvies wisselen elkaar af

Van de ene op de andere dag werkten velen van ons ineens thuis. Dit kan vaker gebeuren. Regionale en/of plaatselijke thuiswerkadviezen kunnen een instrument zijn in meerdere (nood)situaties. De weerman zou bijvoorbeeld een “Code Rood”-voorspelling met een plaatselijk thuiswerkadvies kunnen afgeven. Of Rijkswaterstaat laat onderhoud aan een brug uitvoeren met een thuiswerkadvies voor de omgeving. Zorg dus voor een solide werkplek in huis. Met een pui van staal en glas creëer je jouw home-office die zowel transparant als afgesloten is. Je kunt productief werken in afgebakende periodes en tegelijkertijd een prettig contact met het thuisfront houden. Lekker flexibel, iedereen blij.

Voorspelling 3: Vlakverdeling verandert naar ronde vormen

Qua design is de vier-vlaks-glasverdeling het meest gekopieerd. Andere uitvoeringen zijn gesloten of transparante versies van rechthoeken. Ik verwacht dat deze rechte lijnen veranderen in ronde vormen. Hele maar ook halve cirkels zullen de stalen deuren een organisch uiterlijk geven. Er komt vraag naar variaties in ronde vormen in meerdere soorten materialen. Bijvoorbeeld (halve)cirkels van messing in stalen deuren.

Wat ik wil veranderen: Nieuwbouw zonder binnenmuren

Vaak hoor ik dat klanten veel moeite hebben om bij hun nieuw te bouwen huis de binnenmuren aan te laten passen naar hun wensen. Deuropeningen breder en/of hoger, bepaalde wanden kleiner of juist groter, elke verandering is een beproeving. Stel dat de aannemer zich puur concentreert op de dragende muren. Dan kunnen wij met stalen wanden en roomdividers de woonruimte op maat inrichten. Met verplaatsbare roomdividers kunnen we zelfs de grootte van de eet- en woonkamer aanpassen naar je behoefte, het aantal gasten of zelfs het seizoen. Woonruimte wordt flexibel maatwerk.

Wat hetzelfde blijft

Exclusive Steel wil vandaag het verschil maken, maar ook morgen. Laten we afspreken.
Naftali Leidelmeijer
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →