Vragen over stalen deuren

Wat je wilde vragen over stalen deuren

Vaak lopen mensen met dezelfde vragen. Vraag jij je dit ook af?

Wat kost een stalen deur?

Een stalen binnendeur van Exclusive Steel kost ongeveer € 3.500/€ 4.000 per stuk (excl. 21% BTW).

Stalen deuren bestaan voor 70% uit arbeid en 30% materiaal. Onze focus is gericht op tijd, zorg en aandacht. Juist dit tijdsaspect zorgt ervoor dat de deuren mooi, slank en exclusief zijn. Voor jouw offerte rekenen we dus uit hoeveel tijd we nodig hebben om de deuren te ontwerpen, fabriceren, monteren en af te werken. Dat betekent dat als een deur iets groter of kleiner is, dat niet te merken is in de prijs. Het is evenveel werk. We kiezen dan ook altijd de beste materialen. Dat werkt beter en sneller. Het prijsverschil van de duurdere materialen verdien je daarmee terug.

Let op! Het is verstandig om prijzen te vergelijken, maar neem je beslissing niet vanuit het Postvak-In. Op elke offerte zal een ander bedrag staan. Ga er op uit om te zien wat je krijgt voor je geld! Bezoek ons bedrijf, de showroom, het staalatelier. Leer de mensen kennen die de deuren voor je gaan maken en kijk hoe ze dat doen.

Hoeveel weegt een stalen deur?

Een slank stalen binnendeur met glas weegt ca. 80 kg per stuk. Een stalen buitendeur van gemiddelde grootte weegt ca. 120 kg per stuk. Een groot deel van het gewicht zit in het glas. De ruiten worden op de locatie van het montageadres pas in de deuren gezet. De verschillende onderdelen zijn goed hanteerbaar.

Waar moet ik op letten bij een stalen deur?

Tip 1: Licht, licht, licht! Licht geeft energie, zowel aan jou als aan je woning. In eerdere blogitems hebben we het belang benadrukt van optimale daglichttoetreding. Slank stalen deuren in combinatie met grote glasvlakken zorgen voor een zee aan licht. Dat geldt zowel voor stalen binnen- als buitendeuren. Daglicht is jouw vriend. Ga na welke donkere plekken in jouw woning een sombere sfeer geven en kom in actie! Meer tips vind je in het blogitem 5 tips voor het aanschaffen van stalen deuren. Ook hebben we hiervoor een checklist.

Hoe breed kan een stalen deur zijn?

Bij je zoektocht naar de breedst mogelijke afmeting mag je niet vergeten dat een deur altijd een bepaalde verhouding heeft. Het eindresultaat mag niet te kort en te breed ogen. De hoogte van de stalen deur is dus ook belangrijk. Met de vakverdeling kunnen we esthetisch veel opvangen. Verticale roedes zullen de stalen deur slanker laten ogen. Nuttige informatie kun je vinden in de blogitems: Hoe groot zal ik de opening maken? en Wat is de maximale breedte van een taatsdeur?

Andere vraag?

Mail deze naar info@exclusivesteel.nl, we beantwoorden je vragen graag. Wil je de showroom bezoeken? Je bent van harte welkom. Je kunt gemakkelijk een afspraak online maken.

Naftali Leidelmeijer,
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →