Exclusive steel is een tijdloze investering die zorgt voor een oogstrelend en stijlvol aangezicht. Met de stalen taatsdeuren van Exclusive Steel heeft u prachtige en gebruiksvriendelijke deuren.
Taatsdeuren draaien om een verticale as en hebben geen kozijn. Dit betekent dat de deur naar beide zijden opent. Zowel naar binnen als naar buiten. Daardoor zijn taatsdeuren erg gebruikersvriendelijk voor woning of kantoor.

Wat onderscheidt Exclusive Steel stalen taatsdeuren van andere taatsdeuren?

U kunt het verschil zien aan met name de onderste deurstijl:
Bij veel taatsdeuren is de onderste horizontale stijl een dikke balk. Dit is bij veel taatsdeuren een dikke balk, omdat daar een te hoge taatsscharnier ingebouwd wordt.

Exclusive Steel gebruikt eigen slanke taatsscharnieren. Met deze scharnieren blijft de onderste deurstijl ook mooi slank. Bovendien kunnen deze scharnieren heel goed toegepast worden bij vloerverwarming. De bevestiging gaat namelijk slechts 5 mm. de vloer in.

Stalen taatsdeuren van Exlusive Steel zorgen voor optimale lichtinval en ambiance gecombineerd met optimaal gebruiksgemak. Bekijk onderstaand ook de video over onze taatsdeuren.