Afbeelding: Wat heeft 2021 ons op woongebied geleerd?

Wat heeft 2021 ons op woongebied geleerd?

Nieuw woongenot

Weet je nog? Maart 2020, van de één op de andere dag zaten we allemaal binnen. 2021 laat zien dat het langer duurt dan we dachten. We wonen, werken, leren en ontspannen nu veelal thuis. Met het vakantiegeld in je zak kijk je op een andere manier naar je woning. Verbouwen? Nu of nooit! Meer licht, meer ruimte, meer sfeer en nieuw woongenot door slank stalen deuren en kozijnen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden en zovéél voordelen…

Geluidscomfort

Een aangenaam geluidsniveau draagt bij aan het gezellig maken van je woning. Akoestisch glas kan een aanzienlijke geluidsreductie geven. Samen met speciale, zeer slanke staalprofielen met rubbers scheid je zowel de ruimtes als het geluid. Met elkaar praten en eten in een geluidsarme omgeving is een genot en goed voor je spijsvertering. Tegelijkertijd kunnen andere gezinsleden aan de andere kant optimaal genieten van de sensatie van een spannende film of game.

Thuiswerkplek

Thuiswerken heeft zich ook in 2021 bewezen. ‘We werken nu allebei thuis’ of ‘Ik werkte altijd al thuis maar de kinderen nu ook’. Veel van de huidige aanvragen richten zich op een comfortabele werkplek. Met een stalen pui op maat gemaakt, tover je een saaie ruimte om in een luxe home-office. De ideale plek om ongestoord een online-vergadering te kunnen hebben. Geconcentreerd werken is nu geen probleem meer. Het enige gevaar is dat je je pauzes vergeet.

Kijk vooruit

In de auto kijk je ook niet constant in je spiegels. Houd je ogen op de weg! Het thema ‘Wonen’ zal het komende jaar uitdagend en interessant zijn. De huidige krappe woningmarkt maakt het niet eenvoudig om aan een nieuwe woning te komen. Overweeg om te verhuizen in je eigen huis. Wordt weer verliefd op je eigen woning. Met slank stalen deuren en kozijnen in je huis ziet alles er weer anders uit. In het blogitem Trends 2022 benoemen we enkele bewegingen die ons opvallen. Qua kleuren, materiaal en ook design zien we dat er andere creatieve keuzes worden gemaakt. We houden je op de hoogte.

Alles wat je nodig hebt

We leggen de lat hoog. Onze oplossingen zijn tijdloos, eyecatchers waar je nooit op raakt uitgekeken. Daarvoor gaan we iedere dag weer tot het uiterste met een hecht ambachtelijk team dat altijd weer wil vernieuwen. Laten we afspreken! Je kunt eenvoudig via de site online een afspraak maken op een moment dat je goed uitkomt.

Naftali Leidelmeijer,
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →